Szolgáltatások

Konzultációk

Konzultáció

KONZULTÁCIÓ SZEMÉLYESEN VAGY ONLINE!

A konzultáció online történik, így időt spórolsz meg.

A közös munka megkezdésének alapfeltétele a konzultációs lap kitöltése, mely alapján megkapom tőled azokat az adatokat, amivel már az első alkalommal is segíteni tudom a céljaid elérését. Kereshetsz egy adott probléma miatt, de segítek a hosszabb távú céljaid elérésében is.

Javasolt, hogy legyen nálad jegyzetfüzet, toll, de igény szerint kapsz a megbeszélésről rövid összefoglalót.

Mit kapsz – Segítek megtalálni a gyenge láncszemeket, legyen a probléma összefüggésben életmóddal, mozgással vagy edzéstervezéssel. Megmutatom a megoldásokat, de a munkát te végzed el. Ha igényled, havonta egyszer átbeszéljük a felmerült kérdéseket, és amikor már elegendő információd van, elengedjük egymást. Nem láncollak magamhoz, az a célom, hogy megtanuld az alapokat és képes legyél a helyes kérdéseket feltenni és megtalálni a választ!

Profi sportolók – Amennyiben profi sportoló vagy, annyival egészül ki a fenti szabály, hogy igény szerint segítek megbízható erőnlétiedzőt találni, aki képes az általam megírt programot tökéletesen átadni számodra, mi pedig igény szerint találkozunk, hogy kiértékeljük a munkát és átbeszéljük a terveket.

Az első találkozó – a találkozó után dönthetsz úgy, hogy folyamatosan dolgozunk egy meghatározott ideig, vagy csak egyszeri alkalomra szólt a megbízás.

Regisztráció menete:

ONLINE COACHING - ZOOM

Egyetlen alkalom

Ára: 37.500 Ft / 1×45 perc / fizetés előre történik.

Az első alkalommal erről lehet szó:

SZEMÉLYES COACHING

Egyetlen alkalom

Ára: 37.500 Ft / 1×45 perc / fizetés előre történik, számlabekérő alapján.

Az első alkalommal erről lehet szó:

Helyszín: Szentendre, Paprikabíró u. 21-23, 2000, Castrum Ház

ÉS MINDEZT VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁVAL!

Feltételek:

Regisztráció az űrlapon,időpont egyeztetés e-mailben, a program véglegesítés az e-email címdre küldött meghívó elfogadásával történik. A kiválasztott termékről email bekérőt kapsz, melyet a peterlakatos.hu oldalán tudsz fizetni. A megbeszélt időpontról e-mail naptár meghívást kapsz a fizetés teljesítése után. A garancia az adott konzultáció után 24 órán át érvényes, az érvényesítés és e-mailben történik. Ha késel vagy nem jössz el az adott időpontra, a tranzakció akkor is teljesítettnek minősül,ebben az esetben nincs garancia.Az aznapi lemondás megtartott foglalkozásnak tekintendő.Ha én mondom le aznap, plusz egy foglalkozást kapsz tőlem.

AZONNAL ELÉRHETŐ ONLINE ANYAGOK

Tanulj, fejlődj a saját ritmusodban!

Online kurzusok légzés, életmód, alvás, regeneráció és edzés témakörben.

HÍVJ MEG

Már arra is lehetőség van, hogy meghívásodra céged vendége lehessek, és ott az előre meghatározott témában előadást tartsak.

Mit mondanak rólam az ügyfeleim

Nem tudok különbséget tenni a konzultációk között!Rengeteg információ,egy brutál tudású embertől,akinek teljes orgánuma fenomenális!Köszönöm,hogy személyesen is tudtunk találkozni!
Kele Zoltán
Péter alázatosan, rendkívül elmélyült szakmai tudással, kutatásokkal, statisztikákkal megalapozottan javasolja módszerét. A legtöbb hétkznapi embernek a timer12 megismerése is elegendő ahhoz, hogy minőségben változtassa meg az életét, de a konzultáció jóval elméyültebb, mivel az elmélet mellett, komoly gyakorlati felméréssel indul és pontosan rámutat hol, miben kell változást eszközölni. Hálás vagyok! 🙂
Berze Gergely
Nem lehet egyetlen részt kímélni. Érezhető, hogy szívvel és lélekkel végzed a munkád minden nap, minden egyes másodpercben és mindezt példaértékű alázattal! Hálásan köszönöm! 😉💪
Mosberger Arnold
Lenyűgöző volt az alaposságod. A konzultació után elhittem, hogy teljesíteni tudom az ironmant olyan eredménnyel amiről eddig csak álmodni mertem így 53 evesen…
Varga József
1.Felnyitottad a szemem, hogy érdemes szakemberekhez elmenni és tanulni tőlük. 2. Sokat segített a TGU és a lendítés technikai elemzése. 3. Pusztán a személyes jelenléted és hozzáállásod motiváló és példaértékű
Gulyás Roland
Egyénre szabott. Az alvás minőségem és mennyiségem javult a légzésgyakorlatoknak hála.
Száler Zsolt

Jognyilatkozat
Jelen lapon és videókban illetve a konzultáció során megjelenő információk nem minősülnek orvosi diagnózisnak vagy / és kezelésnek, az itt olvasható információk nem helyettesítik az orvosi vagy dietetikai kezelést, beavatkozást, vizsgálatot. Lakatos Péter és a Tactical World Bt. nem felelős semmilyen a lapon megjelenőinformációért, ezek nem sorolhatók a diagnózis vagy kezelés, gyógyítás kategóriájába – a lapon olvasható cikkek célja a tájékozatás, mely nem pótolja vagy helyettesíti a orvosi vagy dietetikai felügyeletet. A lapon megjelenő esetleges termékek esetén kijelentem, hogy azoknak semmilyen formában nem tulajdonítok gyógyító hatást, azokat csak saját felelősségre, orvosi felügyelettel való alkalmazását javaslom.