Play Video

BETELT - A KÖVETKEZŐ PROGRAM REGISZTRÁCIÓJA SZEPTEMBERBEN INDUL! FIGYELD A HÍREKET!

Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége

Én 30 éve foglalkozom testedzéssel, légzéssel, egészségfejlesztéssel. Mi lenne, ha ennek a 30 év alatt felhalmozott tudásnak az esszenciáját megkaphatnád mindössze 12 hét alatt?

Sajátítsd el a komplett rendszert, amivel életed végéig TOP formában tarthatod magad!

A program kidolgozója Lakatos Péter, a Kortalanul könyv szerzője. A szakmai stáb tagja Molnár Dávid, a Science-Stories alapítója.

Miről szól a program?

Miről nem lesz szó!

Mire lesz szükséged a progran során? Nos, ezekre az eszközökre, és máris készen állsz a kezdésre!

JAVASOLT eszközök

Ezen eszközök mindegyike ma már olcsón és szinte bárhol beszerezhető, nem kizárt, hogy némelyikkel már most is rendelkezel:

Mérleg.

A program aktív része egy zárt csoportban történik majd, mert ez hatékony és motiváló módja annak, hogy elérd végre a rég áhított sikert. Érthető és egyszerű lépésekkel haladunk napról napra, és ha elakadsz, a zárt csoportban megkapod a válaszokat a kérdéseidre.

118970498_859150264615872_824121292076086529_n

KÖLTSÉG VAGY BEFEKTETÉS?

Csak akkor vágj bele, ha tenni is képes vagy a sikerért, ha érteni is akarod, hogy mi és miért történik. Ha csak költségként látod a 12 hetes program árát, akkor nem érted még, hogy talán éppen életed egyik legfontosabb befektetéséről mondasz le – mert most végre saját magad egészségébe, hatékonyságába és kinézetébe fektetsz be.

Vajon végre megérted-e, hogy eddig magadon spórolva próbáltad a céljaid elérni, és ez az oka annak, hogy nem jutsz közelebb a céljaidhoz? Az a célom, hogy a 30 év alatt felhalmozott tudásom legjavát átadjam Neked.

Mennyibe kerül a program?

elsősorban beszéljünk arról, mit kapsz a program során.

3 hónapnyi folyamatos támogatás.

1

Napi kommunikáció a program résztvevőivel a facebook csoportban.

2

Heti 2×30 perces élő zoom találkozó a tagokkal és velem – ha lemaradsz, rögzítjük a videót, megnézheted később is.

3

Zárt facebook csoportban történik a kommunikáció, ahol felteheted a kérdéseid.

4

Ahol a cél a metabolikus, mentális és fizikális rugalmasság és tartósság felépítése.

5

Nem kell hozzá speciális étrend, drága személyi edzés vagy eszköz, sem kalória számlálás.

6

Limitált résztvevői létszámmal indul, így elegendő figyelmet kapsz.

7

A program része a légzés, az edzés, és a biohacker technikák is!

8

Új szokásokat veszel fel, megtörjük a régi, rossz szokásaid.

9

Belső, motivációs rendszert építünk ki – megtalálod a személyes miérted!

10

Megtanulod a helyes kérdéseket feltenni, sőt – képes leszel a helyes válaszokat is megtalálni.

11

100+ oldalas kézikönyv, ahol minden információt megtalálsz és amelyhez majd részletekben férsz hozzá, ahogy haladunk.

12

A program során olyan online kurzusokkal is segítjük a sikered, amelyekhez normál esetben csak fizetés ellenében juthatsz hozzá – most azonban ajándékba megkapod őket.

Fontosnak tartjuk, hogy sikeres legyen az életmódváltásod, és ezért mi is áldozatot hozunk!

bónusz - 45.000 Ft értékű ajándék!

Sőt, egy sor online ajándékot kapsz közel 60.000 Ft értékben – ezeket a program indulásakor éred el majd, azonnal! Mik ezek?

Oxygen Advantage online kurzus

Miért alszunk? Online kurzus

Hormézis online kurzus

Légzéssel a szorongás ellen online kurzus

Légzéssel a vírusok ellen online kurzus

gyakran ismételt kérdések

Lakatos Péter az elmúlt 30 évben multinacionális vállalatok felsővezetőjeként 400 fős csapatokat irányított az HBO és UPC Magyarországnál, de sportolóként és edzőként sosem szakadt el a sporttól. Első edzőtermét 1990-ben nyitotta meg, és azóta közel 4000 edző továbbképzését vezette, 12 országban. Négy sikerkönyv (társ)szerzője, számos olimpikon felkészülést segítette. Számtalan edzéssel és táplálkozással foglalkozó nemzetközi képzést végzett és végez el a mai napig, igazi örök tanuló. Fekete öves brazil jiu-jitsu gyakorló a Carlson Gracie Magyarország csapatában és az egyik legmagasabb szintű Krav-Maga oktató Európában. Mester oktatói szint birtokosa a Buteyko Clinic és Oxygen Advantage légzés rendszerében, Patrick McKeown tanítványa.

Molnár Dávid – A tudomány nem ismer politikát, bőrszínt és származást, viszont egyre mélyebb megismerése közelebb vihet minket ahhoz, hogy rádöbbenjünk: milyen picik és milyen nagyszerűek is vagyunk a világegyetemben. Számos egyetemi évet követően egyre bővülő családom vált fontosabbá, ugyanakkor a tudományos- és oknyomozó újságírás egy különleges hivatást kínál: a mély természettudományos és egészségpolitikai összefüggé-sek szórakoztató és olvasmányos megfogalmazása igazi kihívás számomra. Az emberek egészségmegőrzése, egészségfejlesztése és gyógyítása személyes élet-céljaim egyike, melybe a tudományos igazságok kíméletlen és kendőzetlen feltárása is beletartozik. Egyik olvasómtól sem várom, hogy egyetértsen velem, vagy azzal, amit írok, tökéletes jutalom, ha cikkeim véleményeket szülnek és szellemi pezsgést generálnak.