JELENTKEZZ MOST A JANUÁRI CSOPORTBA!

NEM CSAK 40 FELETTIEKNEK!

LEGYÉL AZ, AKI LEHETNÉL!

MENNYIT KÖLTÖTTÉL EDDIG FELESLEGES KIEGÉSZÍTŐKRE, ESZKÖZÖKRE, FOGYÓKÚRÁKRA ÉLETEDBEN?

Mi lenne, ha a felesleges költéseknek most véget vetnénk, és a TE kezedbe kerülne megoldás? És mi lenne, ha kirobbanó energiád lenne, és végre az az ember nézne vissza rád a tükörből, aki valójában vagy?

Közel 30 éve foglalkozom testedzéssel, légzéssel, egészségfejlesztéssel. Mi lenne, ha ennek a 30 év alatt felhalmozott tudásnak az esszenciáját megkaphatnád mindössze 6 hét alatt?

Ismerd a komplett rendszert, amivel életed végéig TOP formában tarthatod magad!

A program kidolgozója Lakatos Péter, a Kortalanul könyv szerzője. A szakmai stáb tagja Molnár Dávid, a Science-Stories alapítója.

REGISZTRÁLJ MOST!

Miről szól a személyre szabott program?

Miről nem lesz szó a hat hetes időszakban?

Jelentkezz a 10% extra kedvezményért A JANUÁRI CSOPORTBA - MOST KÉT AJÁNDÉK LETÖLTHETŐ E-KÖNYVET KAPSZ AJÁNDÉKBA!

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

Regisztrálj a kevdezményes kódért mihamarabb!

GONDOLKOZZ RENDSZERBEN!

Az eddigi kudarcaid egyik oka az volt, hogy nem rendszerben gondolkodtál. Nem nyúlhatsz hozzá csak egyetlen fogaskerékhez sem úgy, hogy az ne hatna a másikra. Éheztetted magad, hogy lefogyj? Ez hatással lesz a napi energia szintedre, az alvásodra, az anyagcseréd sebességére és még a körmeid és hajad egészségére is. Mi abban segítünk, hogy felismerd, hogyan tudod az előnyődre fordítani ezeket a kapcsolódási pontokat!

JAVASOLT eszközök A PROGRAMBAN

Ezen eszközök mindegyike ma már olcsón és szinte bárhol beszerezhető, így nem kizárt, hogy némelyikkel már most is rendelkezel. Húzd a kurzort a szövegre, és megkapod a linket is, ahonnan beszerezhető!

A program aktív része egy zárt Facebook csoportban történik majd, mert ez hatékony és motiváló módja annak, hogy elérd végre a rég áhított sikert. Érthető és egyszerű lépésekkel haladunk napról napra, és ha elakadsz, a zárt csoportban megkapod a válaszokat a kérdéseidre.

118970498_859150264615872_824121292076086529_n

 Indulás január 15-dátummal, de a munkát a csoportban már január 8-án már megkezdjük majd! Ha most előregisztrálsz, akkor a december 1 dátummal egy 10%-os kedvezményes kupont kapsz. Figyelem: elfogadott jelentkezésnek csak a teljesített fizetés minősül.

Jelentkezz a 10% extra kedvezményért a januári csoportba - MOST KÉT AJÁNDÉK LETÖLTHETŐ E-KÖNYVET KAPSZ AJÁNDÉKBA! A KÓDOT NOVEMBER 21-én küldjük KI NEKED!

00
Nap
00
Óra
00
Perc
00
Másodperc

Regisztrálj a kevdezményes kódért mihamarabb!

KÖLTSÉG VAGY BEFEKTETÉS?

Csak akkor vágj bele, ha tenni is képes vagy a sikerért, ha érteni is akarod, hogy mi és miért történik. Ha csak költségként látod a 6 hetes program árát, akkor nem érted még, hogy talán éppen életed egyik legfontosabb befektetéséről mondasz le – mert most végre saját magad egészségébe, hatékonyságába és kinézetébe fektethetsz be.

Vajon végre megérted-e, hogy eddig magadon spórolva próbáltad a céljaid elérni, és ez az oka annak, hogy nem jutsz közelebb a céljaidhoz? Az a célom, hogy a 30 év alatt felhalmozott tudásom legjavát átadjam Neked.

Mennyibe kerül a program?

elsősorban beszéljünk arról, mit kapsz a program során.

Másfél hónapnyi folyamatos támogatás. Titkok helyett alapelvek, módszerek, életreszóló rendszer!

1

Napi kommunikáció a program résztvevőivel és a szakértőkkel a facebook csoportban.

2

Heti két alkalommal élő zoom találkozó a tagokkal és a szakértőkkel – ha lemaradsz, rögzítjük a videót, megnézheted később is.

3

Zárt facebook csoportban történik a kommunikáció, ahol felteheted a kérdéseid.

4

Cél, hogy visszafordítsük az idő kerekét. Az éveid száma helyett fókuszáljunk a biológiai életkorodra!

5

Nem kell hozzá speciális étrend, drága személyi edzés vagy eszköz, sem kalória számlálás.

6

Videós segédanyagok, visszanézhető élő online találkozók és ajándék kurzusok!

7

A program részei a légzés, az edzés, az alvás és regenerációt javító technikák is!

8

Új szokásokat veszel fel, megtörjük a régi, rossz szokásaid – valós életmód váltást érsz el!

9

Belső, motivációs rendszert építünk ki – megtalálod a személyes miérted!

10

Annyi tudást adunk át, amennyit 10 személyes konzultációba férne csak bele.. Ez 300.000 forintba kerülne!

11

100+ oldalas kézikönyv, napi cikkek a zárt csoportban és exkluzív receptkönyv!

12

A program során olyan online kurzusokkal is segítjük a sikered, amelyekhez normál esetben csak fizetés ellenében juthatsz hozzá – most azonban ajándékba megkapod őket.

Fontosnak tartjuk, hogy sikeres legyen az életmódváltásod, és ezért mi is áldozatot hozunk!

A program során folyamatosan kapcsolatban leszünk, a kérdéseidre választ kapsz!

A program nyitó ára a korai regisztrálóknak december 15-ig  89.000 Ft, a későn ébredőknek  99.000 Ft, a lustáknak, december 1-től már 109.000 Ft  lesz!

bónusz - 45.000 Ft értékű ajándék!

Sőt, egy sor online ajándékot kapsz  tőlünk, ezeket a program indulásakor éred el majd, azonnal! Íme a lista!

Oxygen Advantage online kurzus

Miért alszunk? Online kurzus

Hormézis online kurzus

Légzéssel a szorongás ellen online kurzus

Légzéssel a vírusok ellen online kurzus

Drágának találod? Ne feledd, annyi tudást adunk át, mintha 10 személyes konzultáción vettél volna részt – ez pedig 300.000 forint lenne.

Jelentkezz a 10% extra kedvezményért csoportba a januári - MOST KÉT AJÁNDÉK LETÖLTHETŐ E-KÖNYVET KAPSZ AJÁNDÉKBA!

Rólunk mondták

Most előszőr érzem úgy hogy egy olyan program részese lehetek, mellyel a legtöbbet tehetek az egészségem érdekében. Rengeteget tanulsz és tapasztalsz a saját tested működéséről, megkapod az iránymutatást, de az alapelvek mentén haladva, figyelve tested jelzéseit, reakcióit személyre szabhatod a programod és megtudhatod hogy mi a számodra egészséges és megfelelő. Hosszú távon tartható program, melynek fontos része az étkezés, életmód, edzés, légzés. Rettenesen nehéz pár mondatban... mert ennél sokkal de sokkal több.
Kortalanul programról
Nekem nagy élmény, én ennyit azt hiszem soha nem foglalkoztam magammal és a testemmel. Amit szeretek ebben a programban hogy kezdem érteni a dolgokat és kompetensnek érzem magam a döntéseimben. Szerintem ez a legnagyobb dolgot, amit az ember kaphat.
Kortalanul programról
Megerősítem az előttem hozzászólot. Bár én már jóvan a program indulása előtt elkezdtem IKÉ szerint enni, de te megerősítettél benne, hogy jó utat kezdtem el járni, ami hosszú távon tartható minden megerőltetés nélkül. Itt végre nincs ránk "erőlteteve" semmi, én, vagyis a testem dönti el, hogy mi a jó neki. Illetve, de nem utolsó sorban a légzés. Szóval ezer köszönhet és hála!
Kortalanul programról
Nehéz két mondatban megfogalmazni... Ahhoz túlságosan jó, túlsogásoan sokat ad... Talán azért ajánlanám leginkább, mert ez a program valós megoldást nyújt az életmód változtatással kapcsolatban, de nem úgy, hogy más irányít és mondja meg mikor, mit csináljak, vagy egyek, hanem a tudást adja meg ahhoz, hogy képes legyek magam dönteni mikor mi a jó nekem.
Kortalanul programról
Nekm edzés terén van óriási "örömöm". Végre megy szinte végig orrlégzéssel egy negyven perces súlyzós edzés is. Evés terén nekem már túlnyomó részt eddig is megvolt a fék, főleg mióta időablakban eszem, és a mérésekkel eddig kiderült, h nagyjából jól is csináltam, kivéve a Szafis dolgokat. Na és persze nem utolsó sorban a kezdet óta a testzsírom 23,2 ről 22,5 re csökkent, és 63,1kg ról 61,8kg ra mentem le. És ez a 61,8 most délutáni mérés, nem is reggeli. Szóval köszönöm az eddigieket!
Kortalanul programról
Folyamatosan csökken a testzsírom, az izomtömeg és az ásványi anyag változatlan (!)
Kortalanul programról
Izgalmas felfedezés végre tudni hogy mit miért egyértelműen és összefügéssek mentén eddig próbálkozás vagy megszokás volt a táplálkozás most tudatos megfigyelés és folyamatos felismerés, ahogyan együtt működök a testemmel. Tudom mi miért történik mit tehetek vagy mit tettem aminek köszönhetem az eredményt és tudom mi a következő lépés. Egyszerűen zseniális ahogy magunk jövünk rá univerzális egyszerűségek és tapasztalás útján mi segíti az utunkat és mitől jobb távol tartani magunkat. És finoman szólva ez még csak a kezdet
Kortalanul programról
Minden egyes alkalmat várok az új felismerések miatt. Mostmár agyban összeállnak a miértek, amit eddig senki nem mondott így el. Napi 2x étkezek! Köszönöm a sok hasznos infót!
Kortalanul programról
Én is kevesebbet nasizom. Elképzelni nem tudtam az életem ch nélkül... pedig még életben vagyok. Fura, hogy kevesebbszer eszem. A legesleg pedig az arcom bőre. Eddig menses előtt hatalmas mély fájó ragyáim voltak..
Kortalanul programról

RÓLUNK MONDJÁK - VIDEÓK

ARRA KÉRTÜK A RÉSZTVEVŐKET, HOGY MESÉLJÉK EL, MIT KAPTAK A PROGRAMTÓL!

gyakran ismételt kérdések

A fizetés bankkártyával történik. A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk a fizetés során. Az itt megadott bankkártya adatokat egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

Lakatos Péter az elmúlt 30 évben multinacionális vállalatok felsővezetőjeként 400 fős csapatokat irányított az HBO és UPC Magyarországnál, de sportolóként és edzőként sosem szakadt el a sporttól. Első edzőtermét 1990-ben nyitotta meg, és azóta közel 4000 edző továbbképzését vezette, 12 országban. Négy sikerkönyv (társ)szerzője, számos olimpikon felkészülést segítette. Számtalan edzéssel és táplálkozással foglalkozó nemzetközi képzést végzett és végez el a mai napig, igazi örök tanuló. Fekete öves brazil jiu-jitsu gyakorló a Carlson Gracie Magyarország csapatában és az egyik legmagasabb szintű Krav-Maga oktató Európában. Mester oktatói szint birtokosa a Buteyko Clinic és Oxygen Advantage légzés rendszerében, Patrick McKeown tanítványa.

Molnár Dávid – A tudomány nem ismer politikát, bőrszínt és származást, viszont egyre mélyebb megismerése közelebb vihet minket ahhoz, hogy rádöbbenjünk: milyen picik és milyen nagyszerűek is vagyunk a világegyetemben. Számos egyetemi évet követően egyre bővülő családom vált fontosabbá, ugyanakkor a tudományos- és oknyomozó újságírás egy különleges hivatást kínál: a mély természettudományos és egészségpolitikai összefüggé-sek szórakoztató és olvasmányos megfogalmazása igazi kihívás számomra. Az emberek egészségmegőrzése, egészségfejlesztése és gyógyítása személyes élet-céljaim egyike, melybe a tudományos igazságok kíméletlen és kendőzetlen feltárása is beletartozik. Egyik olvasómtól sem várom, hogy egyetértsen velem, vagy azzal, amit írok, tökéletes jutalom, ha cikkeim véleményeket szülnek és szellemi pezsgést generálnak.